Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Ühepajatoit herneste ja aedubadega

Lihata

Ühepajatoit herneste ja aedubadega

Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Lihata ühepajatoit ürtidega.
Retsept
portsjonile
2 dl herned (võivad olla külmutatud)
3 dl (tükeldatud kaunu Aeduba ehk Türgi uba
2 tk (suurt) Porgand
4 tk Mustjuur
1 tk Seller
2 sl Või
1 dl vesi
4 tk munarebu
4 sl Piim
Aed-harakputk
Basiilik (värske)
Koriander
Piparmünt
Salvei
Piparrohi
Majoraan
Tüümian
2 sl hakitud maitseroheline
Köögiviljad tükeldada kuubikuteks. Porgand, hernes ja aeduba kuumutada võis, lisada vesi, kuumutada keema. Lisada ülejäänud köögiviljad ja ürdid ning keeta tasasel tulel kaane all, kuni viljad on peaaegu pehmed. Munad segada lahti, lisada piim ja maitseürdid ning segu valada köögiviljadele. Kuumutada, kuni munasegu on hüübinud. Serveerimisel riputada peale maitserohelist. Retseptis on pakutud maitsestamiseks sobivaid ürte, enesele meeldivad kombinatsioonid ja kogused tuleb endal leida. Head katsetamist!

Märksõnad

ühepajatoitlihata

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga