Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Küpsetatud rooskapsad küüslauguga

Lihata

Küpsetatud rooskapsad küüslauguga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtne ja maitsev rooskapsalisand liha- või kalaroa kõrvale.
Retsept
portsjonile
1 kg Rooskapsas (värsked või külmutatud)
1 tk Küüslauk
4 sl Oliiviõli
1 tl Sool
Must pipar
Tüümianioksi
Sega rooskapsad (kui kasutad külmutatud kapsaid, lase neil eelnevalt veidi sulada) kausis õli, hakitud küüslaugu, värske tüümiani, soola ja pipraga. Kalla kausi sisu ahjupannile või vormi, mis peaks kapsad mahutama ühe kihina. Küpseta 175° juures 35–40 minutit ehk kuni kapsad on pehmed. 

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes