Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Rohelised oad magushapude sibulatega

Lihata

Rohelised oad magushapude sibulatega

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Roog sobib eraldi nii taimetoitlastele kui ka lisandiks kala ja liha juurde.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
300 g rohelised oad
2 tk Punane sibul
3 sl Või
1 sl Majoraan
0.5 kauna Tšilli
0.3 klaasi Riisiäädikas
2 sl pruun suhkur
1.  Keeda oad soolaga maitsestatud vees. 2.  Samal ajal viiluta sibul ja haki tšilli. 3.  Kuumuta pannil või ja selles suhkur. Lisa pannile tšilli ja sibul. 4.  Vala pannile ka äädikas ja maitseained ning kuumuta, kuni sibul on muutunud klaasjaks. 5.  Serveeri kausis oad, millele aseta ka sibul. # Kui sul ei kodus riisiäädikat, saad hakkama ka punase veini äädikaga. Kui ka seda ei ole, võid äädika asendada värske sidrunimahlaga.

KOMMENTAARID

m. 20.sept 2011 20:30
Soovitan proovida! Mulle meeldis.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes