Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Suvikõrvitsanuudlid

Lihata

Suvikõrvitsanuudlid

Rain Käärst 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Priit Palomets
Hõlpsa vaevaga valmiv toit, mis on saanud oma nime selle järgi, et suvikõrvitsad on lõigatud nuudlisarnasteks tükikesteks. Samuti peab neid nagu pastatooteid keetma al dente ehk mitte päris pehmeks.
Retsept
portsjonile
1 kg Suvikõrvits
1 sl Või
1 sl Sibul (hakitud)
1 tl Küüslauk (hakitud)
0.5 tl purustatud must pipar
0.5 sidrunist sidrunist pressitud mahl
1 dl köögiviljapuljong
Lõika suvikõrvits pikuti 5 mm paksusteks viiludeks, need omakorda peenteks ribadeks. Sulata potis või ning kuumuta selles mõni minut küüslauku ja sibulat. Lisa suvikõrvitsanuudlid, sidrunimahl, must pipar ja köögiviljapuljong. Aseta potile kaas peale ning kuumuta veel 2–3 minutit. Kurna ja serveeri, soovi korral kaunista hakitud peterselliga.

KOMMENTAARID

amoss 20.apr 2011 15:35
Super! Teen ka edaspidi ning pakun ka külalistele.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga