Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Tšilline heeringas

Kalaroad

Tšilline heeringas

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Magusa tšillikastme leiad poest kas kastmete või idamaiste toodete letist, otsi pudelit sildiga sweet chilli.
Retsept
portsjonile
150 g Heeringafilee
5 sl Magus tšillikaste
1.  Nõruta heeringafilee õlist ja lõika ribadeks.2.  Vala peale tšillikaste ja sega läbi.3.  Lase maitsestuda ja serveeri praetud musta leivaga. # Kastmes heeringale piisab laagerdumiseks vaid poolest tunnist, maitsed segunevad ka selle aja jooksul. Ideaalis võiks aga segu seista siiski tund või paar.

Uued retseptid

Pehme piprakook tatrajahuga

Jõulud ja uusaasta
Pehme piprakook tatrajahuga