Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Tšilline heeringas

Kalaroad

Tšilline heeringas

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Magusa tšillikastme leiad poest kas kastmete või idamaiste toodete letist, otsi pudelit sildiga sweet chilli.
Retsept
portsjonile
150 g Heeringafilee
5 sl Magus tšillikaste
1.  Nõruta heeringafilee õlist ja lõika ribadeks.2.  Vala peale tšillikaste ja sega läbi.3.  Lase maitsestuda ja serveeri praetud musta leivaga. # Kastmes heeringale piisab laagerdumiseks vaid poolest tunnist, maitsed segunevad ka selle aja jooksul. Ideaalis võiks aga segu seista siiski tund või paar.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga