Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Karriheeringas

Kalaroad

Karriheeringas

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Kastme sisse sobib lisada nii teravat Eesti või Vene sinepit kui ka magusamat sorti võileivasinepit sõltuvalt sellest, milliseid maitseid eelistad.
Retsept
portsjonile
200 g heeringafilee
0.5 dl Majonees
0.5 dl hapukoor
0.5 tl Sinep
1 sl Sidrunimahl
0.5 tl karripulber
1 tl Suhkur
1.  Sega omavahel kastme komponendid.
2.  Nõruta heeringafilee liigsest õlist ja lõika ribadeks.
3.  Vala kaste heeringale ja sega läbi.
4.  Lase paar tundi maitsestuda.
5.  Serveeri keedetud kartuliga.
# Kastmega heeringas säilib külmkapis mitu päeva, kuid veendu, et purk või karp on puhas ja tihedalt suletav.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga