Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Heeringas wasabi ja seesamiga

Kalaroad

Heeringas wasabi ja seesamiga

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Angelica Udeküll
Kui su kodupoes wasabi- ja seesami-maitseainesegu ei müüda, võid selle asendada puhta wasabi ja seesamiseemnetega. Kui ka wasabi’t ei ole, on maitsestamine keerulisem, kuid koduse alternatiivina võid katsetada mädarõikaga.
Retsept
portsjonile
150 g Heeringafilee
1 tk hapukas õun
1 dl hapukoor
2 tl wasabi- ja seesamimaitseaine
Murulauk
1.  Puista maitseainesegu hapukoore hulka ja vahusta seejärel hapukoor.2.  Koori õun ja lõika õhukesteks viiludeks.3.  Haki murulauk.4.  Lõika heeringafileest ribad ja lisa õunte juurde.5.  Vala peale kaste, hakitud murulauk ja sega omavahel kõik läbi.6.  Lase maitsestuda ja serveeri kas kartuli või leivaga.

KOMMENTAARID

digit 04.märts 2010 22:13
Kasutasin suitsumaitselist heeringat, kastmeks oli 10% hapukoor segatud mädarõika ja (röstitud) seesamiseemnetega. Kokkusegatuna õuntega ja söödud röstileivaga, maitses hää :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga