Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Võileivakoogikesed sojajogurti ja pehme tofuga

Kalaroad

Võileivakoogikesed sojajogurti ja pehme tofuga

Maire Suitsu 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Retsept
portsjonile
8 -12 viilu kandiline rukkileib
150 g Pehme tofu
150 g Maitsestamata sojajogurt
3 tk Heeringafilee (kergsoola)
3 tk Väiksed punased sibulad
1 tl Sidrunipipar
Hakitud ,murulauk
KAUNISTUSEKS
väiksed punase sibula rõngad
Lõika heeringas noaga hästi peeneks ja kooritud sibulad õhukesteks rõngasteks. Jäta neist kõige pisemad koogikeste kaunistamiseks, ülejäänud lõika tillukesteks tükikesteks. Sega kõik katteained kokku. Lõika koorikuta rukkileivaviilud suure terava noaga kolmnurkadeks või ristkülikuteks. Võid ka teha viiludest teravaservalise plekkvormikese abil kettaid või muid meelepäraseid kujundeid, leiba kulub sel juhul muidugi rohkem. Kata leivapalad paksu segukihiga ja tõsta paarikaupa teineteise peale. Kaunista sibularõngastega. Serveeri noa ja kahvliga söödava suupistena.

KOMMENTAARID

Anne 22.jaan 2012 15:44
Tere! Olen ise juba aastaid tarvcitanud sojatooteid ja mulle need isegi väga meeldivad ja sooviksin rohkem retsepte , et katsetada , eriti maitsev on oma tehtud sokolaad.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana