Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Graavilõhesuupisted Lapi leivaga

Kalaroad

Graavilõhesuupisted Lapi leivaga

Raili Mikk Leibur
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Priit Grepp
Hõrgutavad kalasuupisted, millele lisab maitsepõnevust wasabi ja ingver.
Retsept
portsjonile
4 tk Leiburi Etnia lapi leib
1 tk Punane sibul
0.5 tk Sidruni riivitud koor
0.5 tl Sidrunimahl
2 sl hakitud till
2 tl Riivitud ingver
0.5 tl Wasabi
150 g Krevetimaitseline toorjuust
250 g graavilõhe
Haki kala, sibul ja ingver. Sega kokku sidrunikoore, -mahla, wasabi ja tilliga. Kata saiad toorjuustuga, mille peale pane kalasegu. Keera saiad toidukile sisse rulli ja tõsta mõneks ajaks külma. Serveerides lõika rullid viiludeks.

KOMMENTAARID

JakSas 24.dets 2008 23:44
Lapi leib möödunud suvel suureks lemmikuks kujunes (isegi pitsapõhjaks kasutanud). Lõikasin neljaks, panin vahele valgehallitusjuustu, päikesekuivatatud tomatit ja basiilikut. Korraks grillile (paar minutit mõlemalt poolt) ning väga mõnus algus õhtule garanteeritud:D
Kivitrans 24.okt 2008 21:17
Jätaksin sidrunikoore välja. Minu meelest tekitas liigselt mõrkjat maitset. Samuti võiks leiba eelnevalt kergelt niisutada näiteks õunamahlaga. saab mõnusamalt mahlasem, Lapi leib on suhteliselt kuiv. Muidu väga mõnus suupiste.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga