Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Ploomidega täidetud haugifilee

Kalaroad

Ploomidega täidetud haugifilee

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Selle toidu võid valmistada nii tervest fileest kui ka juba valmis lõigatud portsjonitest.
Retsept
portsjonile
1 tk haugifilee
1.5 tl Sool
pipar
1 dl riis (keedetud)
1 tk Kõvakskeedetud muna
225 g kuivatatud mustad kivideta ploomid
1 sl Riivsai
2 sl Või
4 dl Kalapuljong
Võitükke kala katmiseks
Kuivata kalafilee majapidamispaberiga, maitsesta soola ja pipraga ning lõika pooleks.Sega hakitud muna, riis ja osa hakitud ploomidest massiksMääri ahjupann võiga või kata küpsetuspaberiga ja tõsta üks fileetükk pannile. Kata kala ploomimassiga ja aseta käega kergelt kokku vajutades peale teine fileetükk. Pane kala peale võitükke ja kata riivsaiaga.Vala üle kalapuljongigaKüpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit.

KOMMENTAARID

A.V. 26.sept 2011 03:02
väga, väga hea toit! Serveerisime selle valge oa püree ning vokitud roheliste aedubadega ning jätsime puljongi välja, kuna kala ei vajanud seda. 10-15 minutit küpsetusaega - soovitaksime pigem 10-t minutit - jääb hõrk ja nauditav.
lillikene 26.mai 2009 09:27
väga maitsev roog tuleb ja kiirelt saab valmis
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga