Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Aurutatud karpkala, serveeritud värske ürdisalatiga

Kalaroad

Aurutatud karpkala, serveeritud värske ürdisalatiga

Parim maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Parim maitse
Kokasaate "Parim maitse" 14.02.2009 retsept
Retsept
portsjonile
800 g karpkala
1 tk Sibul
1 tk Apteegitill ehk fenkol
1 dl Valge vein
5 dl Kalapuljong
Santa Maria Rock Salt kivisool
Santa Maria Tellicherry pipar
1 tl Estragon
SALAT
1 punt Roheline sibul
3 tk Porgand
3 vart Varsseller
1 tk Paprika
Tüümian
Santa Maria Rock Salt kivisool
Santa Maria Tellicherry pipar
Sidrunimahl
Oliiviõli
Maitsestamata jogurt
Haki sibul ja fenkol ning prae potis või pannil, lisa juurde valge vein ning kalapuljong. Vajadusel maitsesta estragoni, soola ja pipraga. Lõika karpkalast portsjontükid ning aseta need poolenisti keevasse auruleeme.
Salati valmistamiseks haki porgand ja varsseller ribadeks ning keeda paar minutit soolaga maitsestatud vees, jahuta. Nüüd sega need hakitud rohelise sibulaga ning maitsesta soola, tüümiani, pipra, sidunimahla ja oliiviõliga.
Kastmeks võib pakkuda maitsestamata jogurtit, mis on segatud soolaga.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga