Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Kala laimi-kookosekastmes

Kalaroad

Kala laimi-kookosekastmes

Angeelika Kang Kalaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Selle aasiapärase kalaroa tegemisel kasutatakse kaht erinevat kalasorti ning karriga maitsestatud kookoskastet. Sobib hästi ka külalistele pakkumiseks.

20-40 min

Retsept
portsjonile
300 g Forell (filee)
300 g Koha /filee)
1 spl Õli
2 tk Porgand
1 tk Porrulauk
400 g Kartul
0.5 tk Laim
2 tl Punane karripasta
Sidrunipipar
Sool
4 dl Kookospiim
1 peotäis Koriander (värske, tükeldatud)
Lõika kalafilee kuubikuteks, viiluta porru ning kooritud porgandid ja kartulid. Lase kastrulis õli kuumaks, prae selles porgandit ja porrut paar-kolm minutit. Lisa karripasta, pipar, sool ja kookospiim, kuumuta keemiseni. Pane juurde kartulid ning keeda 10 minutit või kuni need on pehmed. Kõige viimasena lisa kala. Kuumuta mõni minut, maitsesta laimimahlaga ja puista üle koriandriga.

KOMMENTAARID

popkutt 03.dets 2012 21:57
Mul täpselt sama pull, koha ei olnud poes ja tegin haugiga. Väga hea tuli.
Kats 02.märts 2011 14:11
Väga hea ja maitsev, lapsed sõid mitu portsjonit kohe. Koha asemel kasutasin ainult haugifileed, mis oleks tulnud küll ennem forelli veidi roale lisada (küpseb kauem).
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga