Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Tursapirukas

Kalaroad

Tursapirukas

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Lahtine pirukas tursast maitseb hästi mistahes valge kalaga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
250 g Lehttainas
1 tk Porrulauk
Aedtill
1 tk Tursk (väiksem)
Sool
Must pipar
0.5 tk Sidrun
2 tk Muna
1 dl Rõõsk koor (35%-line)
1.  Vooderda ümmargune koogivorm küpsetuspaberiga ja laota sellele tainas.2.  Puhasta tursk ja fileeri liha. Lõika kala väiksemateks kuubikuteks.3.  Aseta kala tainale, maitsesta soola ja pipraga ning pigista peale sidrunimahl.4.  Klopi munad rõõsa koorega lahti ja vala kalale.5.  Haki till ja puista pirukale.6.  Küpseta 220 kraadi juures 15 minutit.

KOMMENTAARID

Pilvi 20.sept 2014 16:48
Üks väga maitsev pirukas, soovitan väga!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga