Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Ahjukartul heeringa-ricotta-täidisega

Kalaroad

Ahjukartul heeringa-ricotta-täidisega

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Ahjukartuli küpsetamine läheb kiiremini, kui kartul eelnevalt poolküpseks keeta.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
100 g Soolaheeringas
0.5 tk Punane sibul
Roheline sibul
100 g Ricotta
2 spl Hapukoor
2 tk Kartul (suur)
1. Aseta koorimata kartul fooliumiga ahju küpsema. Küpseta 225 kraadi juures kuni tund sõltuvalt kartuli suurusest. 2. Haki heeringas, sibul ja roheline sibul.3. Sega hakitud komponendid läbi hapukoore ja ricotta’ga.4. Kui kartul on küps, lase sel veidi jahtuda, lõika siis kartuli peale rist ja murra see neljaks lahti.5. Aseta täidis kartuli keskele. SOOVITUS:Võid segus kasutada ka tavalist kohupiima või kodujuustu, kuid ricotta on tervislikum ja selle tekstuur teistest teralisem.

KOMMENTAARID

maasikamoos 19.jaan 2012 11:05
:N ei maitsenud just kõige paremini
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Helle-Moonika Helme kana riisiga ja salat

Segasalatid
Helle-Moonika Helme kana riisiga ja salat