Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Kalapihvid tšillistel salatiampsudel

Kalaroad

Kalapihvid tšillistel salatiampsudel

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Seljamaa Fotostuudio
Lihtne külmutatud kala vajab toetuseks muid toiduaineid. Sõltuvalt pihvide suurusest sobib see kooslus kas eraldi roana või suupistena.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 tk Sibul
2 cm jupp Ingver
350 g Mintaifilee (külmutatud)
1 tk Muna
2 tk Kartul (keedetud)
2 vart Roheline sibul
3 - 4 spl Oliiviõli
0.5 tk Tšilli
0.5 tk Kurk
9 spl Magus tšillikaste
9 lehte Roheline salat
Haki sibul ja ingver ning kuumuta pannil väheses õlis kergelt läbi. Seejärel aseta nende peale võimalikult kuivad kalafileed ja kuumuta mõõdukas kuumuses küpseks. Jahuta ning sega hästi läbi. Maitsesta soola-pipraga ning sega juurde muna, katki surutud kartulid ja hakitud roheline sibul. Vormi pätsikesteks ning küpseta õliga piserdatult 200-kraadises ahjus ligi 20 minutit ehk kuni pätsid on küpsed ja omandanud ilusa värvuse.
Võta kauss ning sega peeneks hakitud tšilli kurgikuubikute ja hakitud rohelise sibulaga. Maitsesta soola ja pipraga. Aseta salatilehele kalapihv ning serveeri seda salati ja tšillikastmega.
Kogus 9 tükki.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes