Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Lõhekarri

Kalaroad

Lõhekarri

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Vürtsikas idamaine lõheroog valmib ülikiiresti. Karripastat lisa
vastavalt oma teravusetalumise astmele.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 spl Õli
1 spl Punane karripasta
1 tk Sibul
250 ml Kookospiim
200 g Aeduba ehk roheline uba
500 g Lõhefilee
Sool
Must pipar
Koriander
Basiilik (värske)
Kuumuta õli pannil, lisa karripasta. Koori ja viiluta sibul, vala pannile ja kuumuta 5 minutit, kuni on pehme. Vala juurde kookospiim ja tükeldatud rohelised oad, lase keema. Keera kuumus nõrgemaks. Hauta umbes 10 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa kuubikuteks lõigatud lõhe. Hauta kaane all veel 5 minutit. Serveeri keedetud riisiga. Kaunista koriandri või basiiliku lehtedega.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes