Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Nurmenukusalat rukkiräimedega

Kalaroad

Nurmenukusalat rukkiräimedega

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Artur Sadovski
Loodusest leiab hulgaliselt toiduks sobivaid taimi, mis silmailu kõrval
täidavad ka kõhtu.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 punt Lehtsalat
1 peotäis Nurmenukulehed
Murulauk või
1 punt Karulauk
Aedtill
2 - 3 tk Redis
2 - 4 tk Nurmenukuõied
KASTE
1 spl Sidrunimahl
1 tl Sinep (mahe)
Sool
Suhkur
Must pipar
3 spl Oliiviõli
RUKKIRÄIMED
16 tk Räimefilee
Sool
Must pipar
4 spl Rukkijahu
Või (praadimiseks)
Puhasta räimed ning maitsesta soola ja pipraga. Püherda neid rukkijahus ja pruunista võis. Hoia rukkiräimi kuni salati valmimiseni soojas. Rebi salatilehed ning lisa hulka peeneks hakitud nurmenukulehed, rebitud karulaugulehed, hakitud till ja redis. Sega sidrunimahla hulka sinep, maitsesta soola ja suhkruga ning kalla segamist jätkates juurde õli. Kontrolli maitsestust ning vajadusel tasakaalusta seda soola, suhkru või happega. Sega kaste salatitaimede hulka ning tõsta serveerimistaldrikule. Jaota peale soojad räimed ja puista üle nurmenukuõitega.

KOMMENTAARID

Võsaheeringas. 09.märts 2015 16:23
Polegi sellisest elajast nagu Rukkiräim midagi kuulnud. Kus ta elutseb ja mida sööb ??
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes