Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Singiga küpsetatud lõhe

Kalaroad

Singiga küpsetatud lõhe

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Väikese suitsumekiga lihtne lõheroog maitseb imehea, lisa pakuvad tilli ja sidruniga maitsestatud kartulid.

20-40 min

20 min + 15–20 min ahjus

Retsept
portsjonile
600 g Kartulid
3 tk Tillioks
1 tk Värskelt riivitud sidruni koor
Või
600 g Lõhefilee
8 tk Toorsuitsusingi või peekoniviil
1. Poolita kartulid ja keeda soolakas vees 10–15 min. Nõruta.

2. Sega hakitud tilli, sidrunikoore ja võiga. Maitsesta soolaga ja tõsta ahjuvormi.

3. Jaga lõhefilee neljaks tükiks. Maitsesta pipraga ja keera iga kalatüki ümber singiviilud.

4. Pane kala kartulitele ja küpseta 200-kraadises ahjus 15–20 min.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga