Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Lõhe majoneesikastmes

Kalaroad

Lõhe majoneesikastmes

Kristel Naruskberg Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtne ja maitsev kõhutäis, mille teeb eriti mahlaseks enne küpsetamist kalale lisatud hapukas koore-majoneesikaste. Kõrvale võib igaüks ise valida, mida teeb: värsket salatit, kartuleid, spagette või tatart.
Retsept
1.5 kg Lõhefilee
2 dl Majonees
0.5 dl Hapukoor
Till
Sidrunipipar
Sool
12 tk

1. Lõika lõhe 2 cm laiusteks lõikudeks ja pane ahjuvormi või -plaadile.

2. Sega kausis majonees, hapukoor ja hakitud till, maitsesta soola ja sidrunipipraga.

3. Laota kaste võrdselt kalalõikudele nii, et kõik on kaetud.

4. Pane kala ahju ja küpseta 200 kraadi juures 15–30 minutit (kontrolli vahepeal küpsust, kala valmib kiiresti). Serveeri meelepäraste lisanditega.

KOMMENTAARID

Arne 26.nov 2016 20:46
Milleks rikkuda lõhe fantastilist maitset maioneesiga?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga