Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Mangomarinaadis küpsetatud tursafilee

Kalaroad

Mangomarinaadis küpsetatud tursafilee

Pille Enden Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tursafilee saab mangomarinaadis küpsenuna õrnalt magusa maitse ja jääb hõrk ning mahlane. Marinaadi võib valmistada ka külmutatud mangokuubikutest, mis tuleks eelnevalt sulatada ja siis püreestada. 

10 minutit + 2-3 tundi külmkapis + 15-20 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
700 g Tursafilee
Õli vormi määrimiseks
80 g Riivitud parmesani
MANGOMARINAAD
1 purk Mangolõigud siirupis (425g)
2 tk Küüslauguküüs
2 tl Dijoni sinep
2 spl Õli
2 spl Hakitud petersellilehed
2 spl Valge veini äädikas
Sool
Must pipar
1. Püreesta  nõrutatud mangokonserv, sega hulka kõik ülejäänud marinaadiained.

2. Pane tursafileed õliga määritud vormi, riputa peale soola ja määri peale mangosegu. Lase 2-3 tundi külmkapis maitsestuda.

3. Riputa peale riivjuustu ja küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit. Serveeri värske salati ja köögiviljapüreega. 

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga