Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Pajapraad

Täidetud kalafilee

20-40 min

Retsept
portsjonile
300 g Kalafilee
100 g Seened
0.5 tk Porrulauk
2 tl Või
0.5 tl Sool
2 sl Riivjuust
1 sl Petersell
Haki värsked seened ja porrulauk, prae nõrgal kuumusel.
Puista kaladele soola, keera fileed kokku ja pane ahjuvormi ning täida seene või porrulaugu seguga.
Puista peale riivjuustu.
Küpseta u 20 minutit 225°C juures kuni kalaliha on valget värvi ja juust on kergelt kollakas-pruun.
Kaunista hakitud peterselliga.

Märksõnad

toidutarepajapraad

KOMMENTAARID

franco 26.juuli 2006 17:29
Seened jatsin vordlemisi suurteks tykkideks (on nii mahlakamad), ka lisasin neile praadides tublisti kyyslauku, kalale valget pipart. Juba 10 min moodudes ennustasid lohnad ahjust head soomaaega. Ja nad ei petnud. Toesti maitsev.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga