Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Paneeritud lõhemedaljonid

Kalaroad

Paneeritud lõhemedaljonid

Raili Mikk Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Heinmaa Foto
Tervislik kõhutäis, mis valmib kiiresti ja lihtsalt.
kuni 20 min
Retsept
portsjonile
2 tk Lõhemedaljon
2 tk Muna
Riivsai
Küüslauk
Parmesani v. muud kõvat juustu
Aedtill
1 tk Laim
Klopi munad vähese veega lahti. Sega teises kausis omavahel 1 dl riivsaia, 5 sl peenelt riivitud parmesani, 2–3 purustatud küüslauguküünt, 1 tl soola ja veidi pipart. Kasta kalafileetükid või medaljonid alguses muna sisse, siis paneeringusse. Korda veel samamoodi. Prae kala keskmisel kuumusel või ja õli segus mõlemalt poolt umbes 4 minutit. Piserda kalale laimimahla ja hakitud värsket tilli. Serveeri külma kastme ja keedetud kartulitega.

KOMMENTAARID

Täitsa segane retsept 17.märts 2017 17:58
Räägime nüüd fileest mida kastetakse või medaljonist.
kaia 05.veeb 2010 20:09
Mina jäin väga rahule! Praadimisaeg tuli tunduvalt pikem, kuna lõhetükid olid palju paksemad kui antud pildil. Kuid väga mõnus vaheldus tavapärasele ahjulõhele! Kindlasti proovin teinekordki!
köögi-krissu 05.veeb 2010 15:32
Minu jaoks kaotas hea kala tänu paksule paneeringukihile osa oma väärtusest ja küüslauk oli ka pikast praadimisest veidi kibedaks muutunud, aga ma ei ole ka kalapraadimises väga proff; edaspidi lähen kindla peale ja valmistan lõhet ahjus edasi :)
Anetu 04.veeb 2010 17:35
mmmm....väga hea! just tegin ja nüüd sööngi ;)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes