Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Hautatud ahvenad

Soome rahvustoit
Retsept
portsjonile
1 kg Ahvenad
1 sl Sool
1 sl Rasvaine
2 sl Jahu
1 sl Hakitud petersell
1 sl Hakitud till
1 sl Hakitud sibulapealsed
1.5 kl Vesi
Valmistusviis
Puhasta ahvenad, laota kalad võiga määritud vormi, pane iga kalakihi vahele soola, jahu, võid ja hakitud maitserohelist.
Vala kalade peale vesi ja kata vorm kaanega.
Hauta nõrgas kuumuses praeahjus või pliidil 15-20 minutit.
Valmis toidu võid lauale anda samas nõus või tõsta eraldi vaagnale.
Keeda veidi paksem kaste ja vala kaladele.
 

KOMMENTAARID

unn 27.nov 2010 18:47
andke meriahvena retsepti
annastassija 01.veeb 2006 17:47
väga magusad kalakesed...:p
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool