Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Forell ananassiga

Kalaroad

Forell ananassiga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Ananassid ja sellerivarred vokitud forellifileega on imemaitsvaks õhtusöögiks nii argi- kui ka pidupäeval.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
400 g Forellifilee
2 sl Taimeõli
2 küünt Küüslauk
1 tk Ananassikonserv omas mahlas ( 227 g)
1 vars Varsseller
1 sl Sojakaste
0.5 dl Ananassikompoti leent
1.5 dl Kalapuljong
1 tl Maisijahu
2 tl Vesi
Lõika forellifilee suurteks kuubikuteks. Kuumuta vokkpannil õli ning pruunista kala, tõsta kaussi. Pane pannile peenestatud küüslauk, nõrutatud ananassikuubikud ja tükeldatud seller, kuumuta 2–3 minutit pidevalt segades. Lisa sojakaste, ananassileem ja kalapuljong ning hauta väiksel tulel 2–3 minutit. Sega maisijahu 2 tl veega, kalla pannile ja sega korralikult. Lisa pruunistatud kala ning kuumuta kõik koos veel kord läbi. Serveeri kuuma keedetud riisiga.

Märksõnad

forellananassiga

KOMMENTAARID

karin 30.juuni 2012 18:48
mulle väga maitses:D
Merje Maripuu 20.okt 2010 21:07
tegin ja jäin rahule. Aga ei ole parim roog.Panen 4 hinne.
bahjiggity 21.veeb 2010 13:45
Polnud paha. Ei ole suur sellerisõber, seetõttu olid tugevad eelarvamused, aga tulemus ületas kõvasti kõik ootused.
Triin 15.veeb 2010 18:51
Proovisin ja väga meeldis. Mõnusalt kerge eine :)
hansuke 17.märts 2008 10:52
tõsiselt hea asi, soovitan
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes