Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Kalapada

Wok-roog kalaga.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
250 g munanuudleid
450 g tursafileed
1 sl paprikapulbrit
2 sl päevalilleōli
1 punane sibul
1 oran&#382 vōi punane paprika
1 roheline paprika
100 g minimaisi
1 mango
100 g ube
2 sl ketšupit
2 sl sojakastet
1 tl maizenat
Pane munanuudlid suurde kaussi ja vala üle keeva veega ning lase neil seista u 5 minutit. Kuivata puhastatud tursafilee majapidamispaberiga ja lõika õhukesed viilud. Pane tükeldatud tursk kaussi, lisa paprikapulber ning sega korralikult. Kuumuta õli eelsoojendatud wok-pannil, lisa õhukesed sibula-, paprikaviilud ja tükeldatud minimais ning kuumuta (pruunista) u 5 minutit. Lisa tursk ja mangoviilud ja kuumuta veel u 2 minutit ehk kuni kala on valmis. Lisa oad ning sega. Samas sega ketšup, sojakasteja maizena ning lisa segu wok-i. Sega ja kuumuta kuni segu pakseneb. Nõruta nuudlid.

Märksõnad

kalapadatoidutare

KOMMENTAARID

liisu 29.apr 2009 16:33
kust paprikapulbrit saab :) ? kas müüakse mingis pakendis ?
pille111 06.nov 2005 17:59
jällegist tuli hea toit...
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga