Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Kalapada

Wok-roog kalaga.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
250 g munanuudleid
450 g tursafileed
1 sl paprikapulbrit
2 sl päevalilleōli
1 punane sibul
1 oran&#382 vōi punane paprika
1 roheline paprika
100 g minimaisi
1 mango
100 g ube
2 sl ketšupit
2 sl sojakastet
1 tl maizenat
Pane munanuudlid suurde kaussi ja vala üle keeva veega ning lase neil seista u 5 minutit.
Kuivata puhastatud tursafilee majapidamispaberiga ja lõika õhukesed viilud.
Pane tükeldatud tursk kaussi, lisa paprikapulber ning sega korralikult.
Kuumuta õli eelsoojendatud wok-pannil, lisa õhukesed sibula-, paprikaviilud ja tükeldatud minimais ning kuumuta (pruunista) u 5 minutit.
Lisa tursk ja mangoviilud ja kuumuta veel u 2 minutit ehk kuni kala on valmis.
Lisa oad ning sega.
Samas sega ketšup, sojakasteja maizena ning lisa segu wok-i.
Sega ja kuumuta kuni segu pakseneb.
Nõruta nuudlid.

KOMMENTAARID

liisu 29.apr 2009 16:33
kust paprikapulbrit saab :) ? kas müüakse mingis pakendis ?
pille111 06.nov 2005 17:59
jällegist tuli hea toit...
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke