Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Kalafilee paprikaga

Kalaroad

Kalafilee paprikaga

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Vali just sulle sobiv kalafilee, lisandiks serveeri keedetud kartulid või riis.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 viilutatud paprikat
1 viilutatud sibulat
ōli
3 sektoriteks lōigatud tomatit
500 g kalafileed
1 tl soola
2 g pipart
3 sl vinegretti
(1 tl suhkrut)
1 dl kalapuljongit
KAUNISTUSEKS:
peterselli
Kuumuta paprika ja sibul pehmeks. Lisa tomatid, prae veel. Pane kalafilee juurviljade peale ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa vinegrett, kalapuljong ja soovi korral suhkur. Kuumuta tasasel tulel kaane all, kuni kala on läbiküpsenud - u 5 minutit. Puista üle hakitud peterseliga.  

KOMMENTAARID

shellfish 16.juuni 2009 16:51
Ma panin ka vinegreti asemel sidrunimahla ja tulemus oli super. Kala oli mõnusalt mahlane ja köögiviljad pehmed ja hapukad. Kokkuvõttes hea retsept :)
Knicks 17.apr 2005 15:01
Kalafilee paprikaga maitses väga hästi! -Ise tegin sellise muudatuse, et panin vinegreti asemel natuke sidurnimahla ja Worcestershire'i kastet.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga