Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Tursafilee krevettidega

Kalaroad

Tursafilee krevettidega

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Pidulik lõuna või õhtusöök.

40-60 min

Retsept
portsjonile
4 tursafileed
½ kg kartuleid
2-3 dl piima
1 sl vōid
1 munakollane
½ dl hakitud peterselli
½ dl hakitud tilli
1 sibul
2 dl vett
1 tl jahu
½ dl valget veini
1 dl rōōska koort (kastmele)
150 g kerges soolvees krevette
soola
sidrunilōigud
pipart
  Keeda kartulid pehmeks. Tee püreeks, lisa soe piim, või ja maitsesta soola ja pipraga. Jahuta, lisa munakollane ja maitseroheline. Võta kuumakindel vorm, võita kergelt põhi ja pritsi tordipritsist kuhjakesed. Pane kalafileed samasse vormi kartulikuhjade kõrvale, maitsesta soola ja pipraga. Küpseta 200º C juures ahju alumises osas 10-15 minutit. Pruunista hakitud sibul rasvaines , lisa jahu, kuumuta veidi. Lisa valge vein ja koor. Keeda kuni kaste pakseneb. Maitsesta soola ja pipraga. Kui kala on ahjus valmis, lisa kastmesse krevetid ja vala kaste üle kalafilee. Kaunista maitserohelisega. 

KOMMENTAARID

kikumammu 23.apr 2006 16:58
nami...seda vist teen oma sünnipäevalauale kalavalikuks....
Gregor 06.okt 2005 19:36
Tundub mõistlik toit olevat
Gregor 06.okt 2005 19:36
Tundub mõistlik toit olevat
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes