Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Üleküpsetatud tursk

Kalaroad

Üleküpsetatud tursk

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus valmistatud kalaroog

20-40 min

Retsept
portsjonile
400 g tursafileed
4 suurt lōiku suvikōrvitsat (pikkupidi)
4 tomatit
2 tl oliivōli
1 tl soola
2 g pipart
1 tl kuivatatud tomatit
riivjuustu
värsket basiilikut
Valmistusviis Pane suvikõrvitsa viilud kuumakindlasse vormi. Aseta kõrvitsaviilu peale tursafilee, piserda peale oliivõli. Maitsesta soola ja pipraga, puista peale veidi basiilikut ja riivjuustu. Küpseta 225 kraadi juures u 25 minutit.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga