Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Räimekoogid

Maitsev kalaroog.
Retsept
portsjonile
1 kg keskmise suurusega räimi
100 g murulaugulisandiga toorjuustu
1 dl hakitud tilli ja murulauku
0,5 tl soola
0,5 tl sidrunupipart
2 dl riivsaia
  eemalda roogitud kaladelt selgroog ja jaga kalad paaridesse suuruse järgi. Aseta igast paarist üks lauale, nahapool vastu lauda. Tõsta pooltele fileedele juustutupsukesi, raputa peale hakitud ürte. Suru igale fileele tema paariline tugevasti peale, paneeri soola, sidrunipipra ja riivsaia segus. Prae väheses õlis mõlemalt poolt pruuniks.

Märksõnad

ruthräimekoogid

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga