Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Kalatäidis pitsale

Kalaroad

Kalatäidis pitsale

Mari teadmata
PrindiSoovita sõbrale
Pirukatäidis.
Retsept
400 g hautatud kalafileed
100 g marineeritud salatisibulaid
200 g väikeseid värskeid või konservtomateid
estragoni
pipart
100-150 g juustu

Kala nõrutatakse hautamisleemest ja pannakse ühtlase kihina õliga pintseldatud pirukapõhjale.
Kaunistatakse väikeste tomatite ja salatisibulatega, peale puistatakse punast või musta pipart ja peenestatud estragoni või hakitud tilli.
Juust lõigatakse väikesteks kuubikuteks ja jaotatakse ühtlaselt pirukatäidisele.
Küpsetatakse keskmise kuumusega ahjus 20-25 minutit.
Hautatud kala asemel võib kasutada kalakonservi, näiteks tuunikala õlis või naturaalselt.
 

Märksõnad

marikalakate

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga