Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Kalapulga-kartuliahjuroog

Kalaroad

Kalapulga-kartuliahjuroog

Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Vormiroog kalapulkadest
Retsept
portsjonile
10 keedukartulit
sibulapulbrit
purustatud musta pipart
soola
peenestatud värsket või kuivatatud tilli
4 dl maitsestamata jogurtit
2 muna
2 dl riivjuustu
400 g kalapulki
Valmistusviis
Lõika kartulid sektoriteks ning pane ühtlase kihina rasvainega määritud ahjuvormi.
Klopi munad lahti ja lisa jogurt, maitsesta segu tilli, sibulapulbri, pipra ja soolaga ning nirista kartulitele.
Lao külmunud kalapulgad vormiroa peale ja küpseta ahju keskosas 175 kraadi C juures 10 minutit.
Riputa siis pinnale riivjuustu ja küpseta veel umbes 10 min ehk kuni roog on läbinisti kuum ja juust sulanud.
 

KOMMENTAARID

Siret 13.veeb 2012 15:08
Tegin ka aga keetmata kartulitest, jogurti asemel panin 3 lusikat majoneesi ja 3 muna ka, väga hea tuli :P
kyllike12 07.jaan 2009 13:45
lihtne, kodune, laisa inimese kiire söök:) suhteliselt maitsev. mina jätsin muna ära, panin segu hulka aroomisoola ja kartulimaitseainet, paar supilusikat majoneesi;) :Y
stellabella 14.okt 2006 11:13
tore,väga tore
marialuisa 25.aug 2006 10:34
ülimalt hää!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes