Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Hiinapärane kalaroog

Kalaroad

Hiinapärane kalaroog

triinuke Kristi Uustalu
PrindiSoovita sõbrale
Pereköögi retseptivõistlus, jaan. 2004.
Retsept
portsjonile
400 g kalafileed (nt mintai, haug)
1 sibul
2 dl kohvikoort
3 sl majoneesi
natuke õli
värsket tilli
soola
pipart
hiinapärast kalamaitseainet Saldva
Valmistusviis Hõõru kalafilee hiinapärase maitseainega sisse ja lase 20 minutit seista. Samal ajal tükelda sibul. Sega kohvikoorest ja majoneesist kaste, maitsesta soola ja pipraga. Määri potti või vormi õliga, aseta kalafileed anuma põhja. Puista peale tükeldatud sibul ja hakitud värske till. Vala kastmega üle ning keeda madalal kuumusel (või küpseta ahjus 200° juures), kuni kala on pehme.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga