Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Kohafilee moonikastmes

Kalaroad

Kohafilee moonikastmes

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Praetud kohafilee mooni-veinikastmes.
Retsept
portsjonile
4 kohafileed (a 200 g)
1 sidruni mahl
soola
värskelt jahvatatud valget pipart
250 g nisujahu
50 g võid
Kaste:
125 ml valget veini
3 munakollast
2 sl jahvatatud mooniseemneid
200 g võid
1/2 sidruni mahl
Valmistusviis
Loputa kohafileed külma vee all ja tupsuta kuivaks.
Piserda üle sidrunimahlaga, maitsesta soola ja pipraga ning paneeri kergelt jahus.
Sulata pannil või ja prae fileed u 10 minuti jooksul kuldpruuniks.
Pane kastme jaoks kõrvale 2 sl valget veini.
Ülejäänud vein kuumuta ja vala mooniseemnetele.
Sulata või.
Klopi pliidil veevannis lahti munakollased koos 2 sl veiniga.
Pidevalt segades kalla peene joana juurde sulanud või ja vahusta kreemja konsistensi saamiseni.
Lisa sidrunimahl.
Võta kaste pliidilt, sega sisse jahvatatud mooniseemned veinis ja maitsesta soola ning pipraga.
Serveeri kala koos kastmega.
 
 

KOMMENTAARID

piret 19.nov 2005 20:57
Fileele läheb ühe sidruni mahl ja kastmesse poole sidruni mahl.
sebra2 16.nov 2005 11:16
Palju seda sidruni mahla vaja läheb?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool