Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Saidafilee kastmes

Kalaroad

Saidafilee kastmes

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Hautatud saidafilee veinikastmes.
Retsept
portsjonile
4 saidafileed (a 200 g)
sidrunimahla
2 shalottsibulat
2 kimpu murulauku
200 g külma võid
100 ml kuiva valget veini
100 ml kuiva vermutit
soola
värskel jahvatatud musta pipart
Valmistusviis Loputa kalafileed külma vee all, tupsuta kuivaks ja piserda üle sidrunimahlaga. Koori ja haki shalottsibulad. Pese, kuivata ja haki murulauk. Sulata pannil 50 g võid, hauta selles klaasjaks shalottsibul. Lisa murulauk ja kalafileed. Kalla peale vein ja vermut. Hauta nõrgal tulel 10-15 minutit, võta välja ja pane sooja. Redutseeri (keeda kokku) ülejäänud puljong, klopi tükkidena sisse ülejäänud või, kuni kaste muutub kreemjaks. Maitsesta soola ja pipraga. 

Märksõnad

kastmessaidafilee

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes