Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Hiidlest sinepikastmes

Kalaroad

Hiidlest sinepikastmes

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Hautatud hiidlest kahe sinepikastmega.
Retsept
portsjonile
8 nahata hiidlestalõiku (a 100 g)
1 shalottsibul
50 g võid
100 ml kuiva valget veini
125 ml kuiva vermutit
100 ml vahukoort
1 tl rohelist sinepit
1 tl punakaspruuni sinepit
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
Valmistusviis Loputa hiidlestalõigud külma vee all ja tupsuta kuivaks. Koori ja haki shalottsibul. Sulata potis või ja hauta selles shalottsibulat. Pane potti ka kala, kalla peale vein ja vermut ning keeda 10-15 minutit nõrgal tulel. Võta kala välja ja aseta sooja. Vala pool puljongist teise potti. Jaota vahukoor mõlemasse potti ja keeda kastmed kokku. Sega ühte kastmesse rohelist ja teise punakaspruuni sinepit. Maitsesta soola ja pipraga.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga