Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Makrell roosepipraga

Kalaroad

Makrell roosepipraga

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Praetud makrell roseepiprakastmes.
Retsept
portsjonile
8 makrellifileed (a 100 g)
sidrunimahla
soola
1 tl purustatud roseepiprateri
6-8 tl toiduõli
1 väike sibul
50 g võid
100 ml kuiva roseeveini
100 ml rõõska koort
Valmistusviis Loputa makrellifileed külma vee all, tupsuta kuivaks ja tee viltused lõiked naha sisse. Piserda fileesid sidrunimahlaga, maitsesta soola ja roseepipraga. Kuumuta pannil õli ja prae selles makrelle mõlemalt poolt u 5 minutit, kuni need on krõbedad. Võta makrellid pannilt ja pane sooja. Kalla ära õli. Koori ja tükelda sibul. Sulata pannil või ja hauta selles klaasjaks sibulatükid. Kalla juurde roseevein ja rõõsk koor. Keeda kaste kokku, maitsesta soola ja pipraga. 

Märksõnad

makrellroosepipraga

KOMMENTAARID

r. 13.sept 2012 16:57
Super hea, juurviljawok kõrvale ja maitseb väga hästi. Ise lisasin kastidesse tsipake vürtsi magusa chillikastmega.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette