Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Kala Firenze moodi

Kalaroad

Kala Firenze moodi

Mari erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Kalaroog kaalukatele.

20-40 min

Retsept
portsjonile
4 lestafileed
2 sl valget veini või sidrunimahla
1 väike pakk külmutatud spinatit
60 g riivjuustu
maitseaineid
Valmistusviis Fileed keerata kolmeks kokku, panna määritud küpsetusnõusse, piserdada veini või sidrunimahlaga, l isada maitseained. Katta võiga määritud pärgamentpaberiga ja küpsetada parajas kuumuses umbes 10 minutit. Samal ajal keeta spinat, kurnata, lisada osa riivitud juustust. Spinat panna kuumakindlasse nõusse, asetada kala sinna peale, riputada peale ülejäänud juust, pruunistada grillis.  

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga