Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Dipikaste suitsuforelliga

Kalaroad

Dipikaste suitsuforelliga

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Koorene külmkaste forelliga sobib nii ahjukartulite, noorte värskete keedukartulite kui keedetud aedviljadega.

kuni 20 min

Retsept
400 g külmsuitsutatud forelli
1 sl hakitud sibulat
1 dl hakitud porrut
1 dl hakitud tilli
2 dl kooresegust hapupiima (hapukoore ja hapupiima või keefiri segu, soomlaste kermaviili)
1-1 1/2 dl hapukoort
veidike Cayenne´i pipart
1/2 ml valget pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
Lõika forell tükkideks. Sega kausis kooresegune hapupiim ja hapukoor, lisa sinna forellitükid, hakitud sibul, porru ning till ja sega kergelt läbi. Paku dipikastet ahjukartulite, suvel värskete keedetud kartulite või keedetud aedvilja juurde.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga