Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Forellivorm

Kalaroad

Forellivorm

Terevisioon
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus küpsetatud forellivorm ananassi ja juustuga. Valmistamisaeg u 35 minutit.

20-40 min

35

Retsept
portsjonile
500 g forellifileed
1 tl soola
1/2 tl sidrunipipart
1 dl vahukoort
1 1/2 sl tomatipastat
1 dl kalapuljongit
1 sl suhkrut
1/2 tl soola
hakitud tilli
1/2 tl musta pipart
1 väike purk purustatud ananassi
1 dl riivitud Parmesaniu v. muud kõvat juustu
peale hakitud peterselli
vormi määrimiseks võid
ValmistusviisKuumuta ahi 200 kraadini. Lõika forellifilee 3 cm paksusteks viiludeks ja lao võitatud vormi põhja. Puista peale soola ja pipart. Vala peale vahustamata koor ja küpseta 15 minutit. Sega omavahel puljong, nõrutatud ananassikonserv, juust, tomatipasta ja maitseained. Tõsta segu kalatükkidele ja küpseta veel 225 kraadises ahjus 15 minutit.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud kartulid või riis.

Märksõnad

forellivorm

KOMMENTAARID

popkutt 01.dets 2012 22:51
Eriti hea kala. Tegin lõhega, kuna forelli loomulikult poes polnud. Kui veel õiget kala ka kasutada, siis peaks veel parem olema.
uffa 05.dets 2008 11:00
minu meelest väga halb:( parmesan võttis kala maitse kõik ära, oli kuidagi lääge ja lige... aga võib ka minu oskamatuse süüks ajada. eelistan ikka tavalist ahjukala:D
Minn 20.jaan 2005 11:56
Väga maitsev roog
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga