Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Soe kalarull

Kalaroad

Soe kalarull

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Rikkalik soe kalarull on koos värske salatiga suurepärane piduroog. Täidises võid
kasutada ka kuumsuitsuforelli või mõnda teist suitsukala.
Retsept
portsjonile
PÕHI
100 g või
1.5 dl jahu
5 dl piim
3 tk muna
0.5 tl sool
0.5 tl Küpsetuspulber
TÄIDIS
100 g Kooritud krevetid
250 g Külmsuitsulõhe
1 küüs Küüslauk
200 g Hapukoor
100 g Riivjuust
PEALE
100 g Riivjuust
Sulata kastrulis või. Lisa jahu, sool ja küpsetuspulber, sega ühtlaseks. Kalla tasakesi juurde piim ning kuumuta pidevalt segades keemiseni. Tõsta tulelt ja jahuta hetke, klopi ükshaaval hulka munad. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile ning küpseta 250° juures 10–15 minutit. Sega omavahel tükeldatud forell, krevetid, purustatud küüslauguküüs, hapukoor ja rii vitud juust. Kata jahtunud põhi täidisega ja rulli kokku, puista üle riivitud juustuga. Küpseta 250° juures veel 5 minutit.

Märksõnad

kalarullsoe

KOMMENTAARID

emsu2 01.nov 2009 13:26
Muutsin natukene retsepti ja suitsulõhe asemel panin korraks pannil praetud forellitükid.Aga tuli tõesti väga maitsev ja mahlane toit.Teinegi kord !
Hindaja 01.nov 2009 11:00
Väga mahlane ja maitsev söök! Jälle üks lemmik meie perel juures! Hea vaheldus tavalisele ahjukalale ;) Kõigil matsus suu - ka meesperel :D
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga