Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Täidetud kalarullid

Kalaroad

Täidetud kalarullid

Sirje Rekkor Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus küpsetatud kalarullid sibula-muna-tillitäidisega. Valmistamisaeg u 30 minutit (ahjus 8-12 minutit).

20-40 min

30

Retsept
portsjonile
600 g kalafileed (koha, forell, heik või muu kala)
soola
TÄIDIS:
150 g sibulat
1 sl võid
1,5 sl riivsaia
2 keedetud muna
soola
jahvatatud valget pipart
hakitud tilli
ValmistusviisNahata kalfileed lõigata tükkideks, arvestades 2 tükki sööja kohta. Vajadusel vasardada kalafileesid õhemaks, maitsestada soolaga. Täidise valmistamiseks praadida hakitud sibul väheses rasvas, kuni see on klaasjas, lisada riivsai ja keedetud hakitud munad. Täidis maitsestada soola ja pipraga, jaotada kalatükkidele ning kalatükid keerata rulli. Kalarullid panna ahjuvormi ning küpsetada ahjus 180 kraadi juures 8-12 minutit. Serveerimisel võib kalarullidele panna veidi maitsevõid ja riputada peale hakitud maitserohelist. Lisandiks sobivad keedetud kartulid, kartulipudrud ja -püreed, riisinuudlid või riisilisandid ja kalapuljongil keedetud tomatikaste. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud kartulid, kartulipudrud ja -püreed, riisinuudlid või riisilisandid ja kalapuljongil valmistatud tomatikaste.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes