Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Räimefilee kartulipüreega

Kalaroad

Räimefilee kartulipüreega

PrindiSoovita sõbrale
Praetud räimefileed marineeritud värske kurgi ja murulaugu-kartulipüreega.
Retsept
portsjonile
RÄIMEFILEED:
16 räimefileed
2 tl magusat sinepit (Dijon)
2 sl majoneesi
1 muna
4 sl vahukoort
riivsaia
pipart
soola
KARTULIPÜREE:
400 g kartuleid
30 g murulauku
natuke võid
100 g piima
MARINEERITUD VÄRSKE KURK:
400 g värsket kurki
soola
valget pipart
1 tl äädikat
1 tl suhkrut
1 sl oliivõli
värsket tilli
ValmistusviisSega omavahel sinep, majonees, vahukoor, muna ja maitseained ning marineeri räimefileesid umbes 30 minutit. Paneeri seejärel räimed riivsaias ning küpseta pannil kuldkollaseks. Kartulipüree valmistamiseks keeda kartulid, püreeri need pudruks, lisa või ja kuum piim ning hakitud murulauk. Koori kurk ja lõika sellest õhukesed lindid. Sega retseptis toodud ainetest marinaad, säti sinna kurgilindid ja pane umbes 30 minutiks külmikusse maitsestuma. Lihtne, ilusat värvi ja võrdse maitsega lisand praetud räimedele.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKartulipüree, marineeritud värske kurk.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes