Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Angerjas õllekastmes

Kalaroad

Angerjas õllekastmes

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Keedetud angerjas õllekastmes
Retsept
portsjonile
750 g angerjat
2.5 dl heledat õlu
4 dl vett
1.25 dl punast veini
1 keskmist sibulat
0.5 punast paprikat
0.5 loorberilehte
soola
veidi kartulitärklist
Valmistusviis Puhasta ja pese angerjas (vanal angerjal eemalda ka nahk) ning lõika tükkideks. Pane paksupõhjalisse keedunõusse õlu, vesi, vein, peeneks hakitud sibul, viilutatud paprika, loorber ja sool ning kuumuta keemiseni. Lisa kala, kuumuta keemiseni ja keeda kuni 25 minutit tasasel tulel. Kurna puljong, lisa veidi tärklist ja maitsesta. Pane kalatükid puljongisse tagasi ja serveeri kuumalt.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga