Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Tuurašašlõkk

Kalaroad

Tuurašašlõkk

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev šašlõkk kalast
Retsept
portsjonile
1,1 kg tuurakala
15 g võid
400 g värskeid tomateid
140 g sibulat
130 g rohelist sibulat
1,5 sidrunit
pipart
soola
Valmistusviis Kalal eemaldatakse nahk ja kõhred, lõigatakse 40-50 g raskusteks tükkideks, segatakse pipra, soola ja riivitud sibulaga. Torgatakse varrastele ja küpsetatakse hõõguvatel sütel, aeg-ajalt võiga määrides. Lisandiks sobib Värsked või küpsetatud tomatid, sibularõngad, pikkadeks tükkideks lõigatud sibulapealsed, sidruniviilud.

Märksõnad

tuurašašlõkk

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes