Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Tuurašašlõkk

Kalaroad

Tuurašašlõkk

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev šašlõkk kalast
Retsept
portsjonile
1,1 kg tuurakala
15 g võid
400 g värskeid tomateid
140 g sibulat
130 g rohelist sibulat
1,5 sidrunit
pipart
soola
Valmistusviis
Kalal eemaldatakse nahk ja kõhred, lõigatakse 40-50 g raskusteks tükkideks,
segatakse pipra, soola ja riivitud sibulaga.
Torgatakse varrastele ja küpsetatakse hõõguvatel sütel, aeg-ajalt võiga määrides.
Lisandiks sobib
Värsked või küpsetatud tomatid, sibularõngad, pikkadeks tükkideks lõigatud sibulapealsed, sidruniviilud.

Märksõnad

tuurašašlõkk

KOMMENTAARID

Kalasõber 14.juuni 2009 14:46
Sulab suus!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool