Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Kalakarri

Kalaroog kookospiima ja aedviljadega
Retsept
portsjonile
500 g tursafileed
õli
200 ml kookospiima
1 sibul
küüslauku
100 g aedvilju (herneid, porgandit)
soola
paprikapulbrit
1 tl jahvatatud ingverijuurt
koriandrit
köömneid
1/2 tl kurkumit (kollajuur)
sidrunit
Valmistusviis
Tükeldatud sibul ja küüslauk rösti koos maitseainetega õlis,
lisa aedvili ja kookospiim, lase keema, pane sisse kalapalad, pritsi üle sidrunimahla.
Kaunista sidruniviiludega.
 

Märksõnad

toidutarekalakarri

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga