Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Läätse-köögiviljahautis

Kalaroad

Läätse-köögiviljahautis

Terevisioon
PrindiSoovita sõbrale
Läätse-köögiviljahautis krevettide ja grillitud kalaga.
Retsept
portsjonile
600 g forelli-, lõhe- või heigifileed
200-300 g kooritud krevette
200 g paprikat
100 g sibulat
1 fenkol (apteegitill)
200 g suvikõrvitsat
300 g läätsi
kala- või köögiviljapuljongit
carrypulbrit
pisut õli
70 g taluvõid
valget veini
soola
musta pipart
Valmistusviis
Kuumuta õli potis ja lisa sellele carrypulber ning läätsed.
Kuumuta pidevalt segades kergelt läbi.
Lisa vesi ja puljong.
Hauta, kuni vesi on peaaegu aurustunud ja läätsed pehmed.
Vajadusel vala vett juurde.
Haki kõik köögiviljad meelepärasteks tükkideks ja prae kiirelt väheses õlis ning lisa läätsedele.
Vahetult enne serveerimist sega juurde krevetid.
Puhasta kalafileed küljeluudest, maitsesta soola, pipra, väikese tüki või ja valge veiniga ning grilli ahjus.
Grillitud kala serveeri koos läätsehautisega.
 
 

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool