Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Koha seentega

Kalaroad

Koha seentega

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus kpsetatud kohafilee seenekastmes.
Retsept
portsjonile
1 1/2 kg koha
soola
2 sibulat
1/2 tl paprikapulbrit
250 g värskeid mahedaid seeni
30 g jahu
250 ml hapukoort
petersellilehti
75 g võid
Valmistusviis Puhastatud kalal eraldada fileed, eemaldada nahk. Fileetükke hõõruda soolaga ja asetada võiga määritud pannile. Kalajääkidest keeta vähese veega kange puljong. Hakitud sibul kuumutada võis, lisada liistakuteks lõigatud seened ja pruunistada kergelt. Maitsestada paprikaga ja valada juurde jahu ning koorega segatud kalaleem. Keeta läbi ja maitsestada soolaga. Seenekaste valada kalatükkidele ja küpsetada praeahjus. Puistata peale hakitud petersellilehti ja anda lauale sulavõiga kastetud nuudlite või kartulitega.Lisandiks Sulavõiga kastetud keedetud nuudlid või kartulid.

Märksõnad

kohaseentega

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes