Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Koha veinikastmes

Kalaroad

Koha veinikastmes

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Hautatud koha ja seened veinikastmes.
Retsept
portsjonile
1750 g koha
soola
100 g värskeid mahedaid seeni või ainult seenekübaraid
25 g võid
100 ml valget veini
500 ml veinikastet
petersellilehti
100 ml kalaleent
Valmistusviis Kohafileed lõigata viiludeks ja hõõruda soolaga. Asetada võiga määritud sügavamale pannile, lisada seened, valada juurde vein ja kalajääkidest keedetud leent. Soovi korral lisada pipart ja keeta vaiksel tulel valmis. Keedetud kalatükid ja seened asetada vaagnale. Keeduleemele lisada veinikaste ja hakitud petersellilehed, kuumutada veidi ja valada kalatükkidele.Lisandiks Sulavõiga kastetud keedetud kartulid.

Märksõnad

kohaveinikastmes

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga