Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Koha tomatiga

Kalaroad

Koha tomatiga

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Tomatitega ahjus küpsetatud koha koorekastmes.
Retsept
portsjonile
1,5 kg koha
soola
25 g sibulat
25 g jahu
suhkrut
peent pipart
100 ml valget veini
500 g värskeid tomateid
100 g võid
petersellilehti
2 munakollast
100 ml rõõska koort
100 ml kalaleent
Valmistusviis Viiludeks lõigatud kalafileed hõõruda soolaga ja panna võiga määritud pannile. Lisada hakitud sibul, kooritud ja viiludeks lõigatud tomatid, hakitud petersellilehed ja peenestatud pipar. Katta võipaberiga ja kuumutada praeahjus keskmises kuumuses. Jahu kuumutada võis, lisada kalajääkidest keedetud leem ja keeta vaiksel tulel paar minutit. Võtta tulelt, segada juurde munakollased ja või. Kalatükid asetada vaagnale, kaste valada peale ja anda kõrvale sulavõiga piserdatud kartuleid. 

Märksõnad

kohatomatiga

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana