Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Forell veinis

Kalaroad

Forell veinis

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Veinis hautatud forell.
Retsept
portsjonile
3 forelli (a 300 g)
1-2 loorberilehte
sidrunimahla
muskaatpähklit
50 g võid
veidi jahu
tokai veini
soola
Valmistusviis
Kalad puhastada, lõigata tükkideks ja hõõruda soolaga.
Vein valada keedunõusse, lasta keema tõusta, lisada loorber, riivitud muskaatpähklit ja võiga segatud jahu.
Keeta veerand tundi, lisada kalatükid ja keeta vaiksel tulel 10 minutit.
Kalad tõsta vaagnale, piserdada peale sidrunimahla.
Keeduleem anda kõrvale.
 

Märksõnad

veinisforell

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool